10/28/2011

silence

En oo kauheesti joutanu muutaman viikon aikana kirjotteleen tänne mitään. Muiden juttuja oon kyllä kerinny innolla lukee iltasin :). Mutta oman tekstin luominen veisi sen verran enemmän aikaa...

Syynä hiljaisuuteen on! Siis ihan oikeesti on! Viimesten viikkojen aikana en oo ollu kotosalla juuri ollenkaan. Hiihtolomalla olin ensin Helsingissa Britney Spearssin keikalla. Lipun sain lahjaksi rakkailta (tätiltä, siskolta ja pikkuveliltä). Oli aivan mahtava show!!!! Ja fiilis loppua kohden katossa. 

Helsingin reissun jälkeen otin suunnaksi Rovaniemen. Lentomatkat meni nopeasti nukkuessa :) On muuten hullua, että lentoliput HKL-RVN välille maksaa vähemmän kun junaliput TRE-RVN välille. 
Rovaniemellä näin ihanaakin ihanempia siskon tyttöjä. Nyt on joo suuten suuri ikävä niitä. Samalla näin myös veljeä ja siskoa. 

Lappi reissun jälkeen nopee pyykin pesu kotona ja nokka uudestaa kohti tietä. Suuntana Jämsä ja Mänttä. Seuraava kuukausi meneekin ajaessa viikonlopuiksi kotiin Tampereella ja muuten ajelen päivittäin n.90km. 

Tähän mennessä työharjottelu on mennyt loistavasti. Rakastan niin tehä oikeita töitä, siis koulun sijaan. Koulun penkillä istuminen on melko puuduttavaa.

Parastahan on se, että mulla on sellanen Greyn anatomia työasu... :) Mii laik it...

Tällästä tällä kertaa. äärettömän tylsä postaus kun ei oo kuvia ollenkaan. Mitäs teille kuuluu?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti