10/04/2011

piece of heaven

Millon voi tuntea oikeen hyvää omaa tuntoa? No sillon kun tekee hyvät kaupat. :)


Kävin tänään ystävän kanssa ideaparkissa ja joku nuori myyjä oli silleen et miltä kuulostais käsi hoito? vastaus oli että HYVÄLTÄ. Eli käsiimme annettiin kuorinta ainetta ja sitä sitten hierottiin käsiin. Tämän jälkeen aine huuhdeltiin poies ja ai että sitä ihanaa tunnetta! Tämän jälkeen laitoimme vartalovoita käsiin.... ja ah. rakastuin tuotteeseen.

Tuote sattui olemaan hieman hintava joten puolen tunnin pähkäilyn ja muutaman tarjouksen jälkeen päädyin ostamaan ihanat (kalliit) tuotteet. Se siitä säästämisestä :D 


Niin se tarjous! Saimme 50€ kuorintahommelin, voiteen, kynsinauhatrimmerin ja uudet "kuoret" aiemmin ostamaan kynsihommeliin
(miksi tuota sini-harmaa-valkoista möllykkää nyt kutsuis :D)
Tämä kaikki jos kummatkin meistä osti paketin. Eli miksiköhän piiitkä pohdinta?!?!?

Alun perin pakettiin kuului vaan seacretin kuorintasuola ja vartalovoi päälle 60€lla. joten hintatippui ihan kivasti. sillon kun ostin kynsimöllykän se maksoi 35€.
Eli mielestäni tein hyvät kaupat!
Tosin uskon että myymälässä oon muutenkin korkeammat hinnat joissa on paljon tinkimisen varaa!!!


Jostain kumman syystä tää tyhmä tietokoneen kamera kääntää kuvat väärin ja vaikka käännän ne niin täällä ne näkyy peilikuvana :(

Ensi vaikutelma tuotteesta kotona testattuna on loistava. Myyjä sanoi että hänellä purkit ovat kahden ihmisen käytössä kestäneet vuoden. Lisäksi tuotteet sopivat atopikoille ja muille ongelma ihoille.


Riittävyyteen uskon ainakin vartalovoista, nimittäin koko kroppaan en tarvinnut juuri ollenkaan kyseistä tuotetta. Levittyy hyvin ja jäljelle jää mukava tuoksu. Näitä saa myös tuoksuttomana. :)

Myyjä lisäksi lupaili että hänellä on kuiva iho ja hänen ei tarvitse kuin kerran kuoria kuorintasuolalla ja laittaa vartalovoita. Eli toivotaan että tuote on niinkin hyvä kuin myyjä sanoi.
nimittäin olen ylen kyllästynyt joka suihkun jälkeen laittamaan rasvoja hyvin kuivaan ihooni.

Viikon päästä ilmottelen olenko joutunut rasvailemaan useammin kuin kerran viikossa. :)
uskon, että tämä on vallan mainio joululahja useimmille naisille!
  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti