10/06/2011

Galna Dagar


Eli vaikea varmaan arvata missä olen ollut :)
Eilen illalla sovimme tätini kanssa, että aamupäivästä menemme hulluille päiville. Arvatkaa vaan kuka vielä 13.00 nukkui :D Eli ei ihan aamupäivästä päästy liikkeelle.

Liikkeelle päästiin jossain vaiheessa ja Hulluilta päiviltä löydettiin vaikka ja mitä kivaa. Niinkin kivaa, että sain ensimmäisen joululahjan :) 


Kuva ei tee oikeutta uudelle ihanalle laukulle! Olen jo pitkään koittanu metsästää tarpeeksi isoa koululaukkua johon mahtuu hyvin läppäri. Ja nyt se löytyi. 
Olen niin innoissaan laukusta, että mietin kovasti minne lähtisin käymään ihan vaan sen takia, että pääsen ulkoiluttamana uutta laukkua :) hullua... 

Kyllä nuo Hullut Päivät vaan on oikeesti HULUT päivät. Tuntu siltä, että koko Tampere oli pakkautunu yhteen paikkaan. Ja päätin, että minusta tulee joskus niin rikas että voin ostella sieltä joskus kaikkea kivaa. 

Hyvä puoli on että tätini vilautteli minun stokka korttia, jossa pitää vähintään 200€ vuodessa olla kerättynä. Eli ei tarvi itse enää mennä korttia vilautteleen tämän vuoden aikana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti