9/25/2011

Rikas vs. köyhä vol. 1

Mikä on suurin muutos siirtymisessä päivätyöstä opiskelijaksi? No rahahan se tietenki!!! Kun aloin opiskelemaan huomasin hyvinkin nopeaa, etten voi käyttää samallalailla rahaa huolettomasti kuin aiemmin. 
Miksi? no vastaus on hyvin yksinkertainen. Tulot romahti ja "tienaan" noin neljäsosan siitä mitä tienasin ennen töissä. Vielä vuosi sitten vietin unettomia öitä pohtiessa tätä asiaa, toki vielä nykyäänki (aina välillä). Miten sopeuttaa oma kauneudenhoito kukkarolle sopivaksi? :o

Ensinnäkin:

Kosmetologilla tehtävät ihanat ihon puhdistukset ja hellimiset ovat vaihtuneet Hannan yleelliseen koti-Spahan :D Samaan aikaan laitetaan hiusnaamiot ja kasvojen kuorinta aineet naamaan. Muutama kynttilä palamaan ja hieron jalkapohjat öljyllä. sitten kun on kuorittu kasvot ja pesty hiusnaamio pois siirrytäänkin kasvonaamioon. Sen vaikuttaessa on hyvin aikaa vaikkapa lakata varpaan kynnet. Itselläni on Dermosilin suklaa kasvonaamio ja kasvojelkuorinta hommeli. Olen tykännyt kovasti. 


 Jokaisen purnukan koko on 30ml ja hintaa boxille tulee 16,50. 
Tai ainakin sillon oli kun vuosi sitten ostin. Vasemmalla puolella on talvisalva, joka on muuten aivan loistava huulirasva!!! Keskellä suklaakasvonaamio ja oikealla puolella suklaakasvojenkuorinta tökötti.

Tämä on hiusnaamio jota käytän. Maksaa noin 14€ fruugo.fi :ssä

Eli miksi otsikko on tuollainen? Ajattelin tehä sarja hommelin siitä miten kalliista voi siirtyä halvempaan tuotteeseen. Itse olen tosiaan kahden vuoden aikana opetellut elämään vähemmällä ja olen löytänytkin hyviä "korvaavia" tuotteita/ keinoja tuomaan luksusta opiskelija arjen keskelle.

2 kommenttia:

  1. Ihanan maukkaan ja kutsuvan näköisiä nuo chocolate purkit.

    VastaaPoista
  2. namnam :P onneksi se talvisalvaki maistuu ja tuoksuu myös suklaalle. Ei tarvi käyä hakee kaupasta suklaalevyä :D

    VastaaPoista