9/01/2011

Eli, kuka ihme mie oonkaa?






Luulen että "helpoin" tapa kertoo asioita onlistaaminen. Eli minun lempi asioita:

Lemppari TV-ohjelma:
Näitä on monia kuten, Vampyyrin päiväkirjat, C.S.I, Gossip Girl, Salkkarit, Greyn anatomia, täydelliset naiset. Huomaatte varmaan, että ku katon telkkaria niin haluun ajatukset pois päivittäisistä asioista ja vain rentoutua.
Lemppari elokuvat:
No tottakai ne mitä isosiskoni kanssa yhessä seurataan eli; Twilightit, Harry Potterit!!! Rakkaus hömpät on aina ihania; P.S I love you, It's a lot like love...

Lemppari kirjat mm.:
No tottakai Twilightit (Englannin kielisenä, koska suomenkielinen käännös ei ole mistään kotosin), Platinum, Harry Potterit, Liza Marklundin ja Tess Gerritsen tuotokset!!!



Lemppari musiikki:
Kaikki muu paitsi örinähevi menee. Fiiliksen mukaan vaihtelee musiikki maku.

Lemppari ihmiset:
Rakas avopuolisoni, Rakas isosiskoni, siskontyttäret, pikkuveli, täti. Unohtamatta ihanimpia ystäviä pohjosesta ja täältä Tampereelta.

Lemppari tekeminen:
mm. Matkustelu kahen kodin välillä. Tällä tarkotan matkustelua Tampereen ja pohjosen väliä. On aina mahtava lähtee pohjoseen vaikka sieltä lähteminen on aina vaikeeta ja itkeä pillitän joka kerta juna-asemalla. :D Ja homma toimii toiste päin kans.

Miksi sitten aloin kirjottamaan blogia? :o Olen ensimmäisen kerran kirjoittanut blogia vuonna -09. Silloin homma ei ottanu tuulta alleen. Sen jälkeen olen lukenut paljon erilaisia blogeja ja suunnitellut omaa blogia. Suunnittelust huolimatta, on yllättävän vaikee miettiä mitää kirjotettavaan ekaan postaukseen :) ja tekniikanihmelapsena en OSAA tehä just sellasta ku haluan. Eli jos joku osaa oikee hyvin kaikkee kiva kikkailua ja toimintaa tehä koneella nii saa ottaa yhteyttä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti